Story Events

Pas cu Pas spre un Botez de Vis

Intalnirea cu echipa Story Events vă ajuta să gestionați planificarea botezului într-un mod personalizat. Acest serviciu este flexibil, adaptându-se complet nevoilor și preferințelor voastre, indiferent în ce etapă a procesului de organizare vă aflați.

Consultanța poate consta într-un număr de ședințe adaptate nevoilor, cu teme și subiecte variate. Aceste ședințe pot fi programate în funcție de disponibilitatea voastra și vă oferă controlul asupra ritmului procesului.

Scopul nostru este de a vă oferi recomandări personalizate, având în vedere factori precum numărul invitaților, bugetul disponibil, locația botezului și stilul dorit. Fiecare ședință se concentrează pe aspectele semnificative cu care vă confruntați și se încheie cu furnizarea unor recomandări concrete.

În ceea ce privește organizarea botezului, aceasta este o experiență plină de grijă și emoție, unde ne implicăm pentru a crea un moment special pentru voi. De la definirea viziunii și tematicii ceremoniei, până la gestionarea listei de invitați și a detaliilor legate de decor, va suntem alături pentru a vă ajuta să faceți ca acest eveniment să fie unul de neuitat.În ziua ceremoniei, suntem prezenți pentru a ne asigura că fiecare detaliu este pus la punct și pentru a captura acele momente de neuitat prin intermediul fotografiilor și videografiei.

Cu pasiune și dedicare, vom aduce viață și frumusețe fiecărui botez și vom contribui la crearea unui eveniment special și memorabil.

Storyevents.ro - Wedding Planner | Nunti, Botezuri, Evenimente Corporate si Creator de continut

Rezervă data evenimentului tău

Storyevents.ro - Wedding Planner | Nunti, Botezuri, Evenimente Corporate si Creator de continut

Ne ocupăm ca ziua evenimentului să decurgă conform agendei Story Events

Storyevents.ro - Wedding Planner | Nunti, Botezuri, Evenimente Corporate si Creator de continut

Gestionăm toate aspectele evenimentului

Oferim

Soluții complete pentru evenimente perfecte!

Newsletter

Abonează-te

Hai sǎ sǎrbătorim împreună