Story Events

Nuntă de Scurtmetraj

În 2023, am adus un strop de prospețime în Craiova cu un concept inedit: Nuntă de Scurtmetraj, un eveniment special creat cu gândul la viitorii miri. Este o versiune actualizată a tradiționalelor târguri de nunți, dar cu un aer modern și plin de inovație. De ce este considerat actualizat? Ei bine, nu doar că mirii au avut ocazia să cunoască diverse servicii de nunta, dar au și experimentat și savurat aceste servicii pe viu.
La eveniment, am avut parte de prezentări spectaculoase de rochii de mireasă, degustări delicioase pentru candy bar și open bar, demonstrații de dans al mirilor, și multe altele. Am creat un spațiu în care viitorii miri să poată simți atmosfera magică a propriei nunți înainte ca aceasta să aibă loc.
Ne-am propus să transformăm Craiova într-un oraș plin de informații prețioase pentru cuplurile care își plănuiesc nunta. Suntem bucuroși să anunțăm că Ediția a II-a a Nuntii de Scurtmetraj va avea loc în toamna anului 2024. Suntem nerăbdători să îi întâmpinăm pe toți cei interesați în această călătorie plină de descoperiri și inspirație pentru nunta perfectă!

Hai sǎ sǎrbătorim împreună!